Световна музикална сензация представи дебютния си солов албум (ВИДЕО + СНИМКИ)

12 яну , 2018 | От | Категория Култура

Камила Кабейо — певицата, която се превърна в истинска сензация в света на музиката през 2017 година, пусна своя дебютен солов албум.

Той носи нейното име — „Camila“ и вече е наличен и у нас.

Певицата определя албума като най-значимото, емоционално и лично изживяване. Тя описва „Camila“ като „невероятният саундтрак на живота ми през последната една година“.

Дебютният албум включва и международния мегахит Havana (с участието на Young Thug). Парчето е номер 1 в глобалния поп радио чарт и заема 2-ра позиция в класацията на Billboard Hot 100 в продължение на пет последователни седмици.

22 DAYS. #CAMILA

A post shared by camila (@camila_cabello) on Dec 21, 2017 at 3:55pm PST

Успехът на Havana обаче, не е първият номер 1 сингъл в соловата кариера на изпълнителката. Преди това тя оглавяваше класациите с парчето “Bad Things”, което направи с MGK.

Освен това Камила стана „първият №1 дебют за 2017 от жена изпълнител в Топ 40“. Havana е №1 в чарта на iTunes — Overall Top Songs, №2 в глобалния чарт на Spotify, №3 в щатския топ чарт на Spotify като от пл…

Източник: Новини и статии от Факти - Култура

При изписване на заглавието "Световна музикална сензация представи дебютния си солов албум (ВИДЕО + СНИМКИ)", понякога то може да бъде написано като:

  • яуешдухь пкюсньвхь яехюьъс, зиеаяшьус аеф(шхс, яс ядвду ьвфкп _усаед V яхспнс№
  • илейфлкд ;впруд.кд иекпдшрс м,еоийдлр ое/зйкрс ир иф.фл д./в; юлроеф # икр;ур)
  • ilejflkd ;wprud.kd iekpd[rs m,eoijdlr oe/zjkrs ir if.fl d./w; \lroef # ikr;ur)
  • swetowna muzikalna senzaciq predstawi deb\tniq si solow album (wideo + snimki)

Оставете коментар


осем − = 2