Семейни драми за Колин Фърт

10 мар , 2018 | От | Категория Култура

Британският актьор и носител на “Оскар” Колин Фърт и съпругата му Ливия Джуджоли са били разделени за кратко през 2015 г., когато италианската продуцентка е имала връзка с мъж, когото впоследствие е обвинила в тормоз и преследване, съобщи Contactmusic.

Фърт и Джуджоли са се видели принудени да признаят този епизод от семейния си живот, след като е станало обществено достояние, че са замесени в полицейското разследване на италианския журналист Марко Бранкача.

Представител на двойката е потвърдил за в. “Таймс”, че преди няколко години Колин Фърт и съпругата му са взели решението да се разделят, след което отново са се събрали. “По това време Ливия има кратка връзка с г-н Бранкача. По-късно семейство Фърт отново се събират.

Впоследствие г-жа Джуджоли месеци наред е обект на преследване от страна на г-н Бранкача, голяма част от което е документирано. По очевидни причини семейство Фърт не желаеха този въпрос да става обществено достояние”, се посочва в изявлението.

“Моето “преследване” се състоеше в две съобщения и един имейл, които изпратих, след като тя прекрати връзката ни през юни 2016 г. Ливия обаче подаде жалба срещу мен, защото се страхуваше, че мога да разкрия публично нещата, които ми сподели за брака си. За близо година тя ми изпрати стотици съобщения, снимки, видеа”, казва Бранкача.

57-годишният Колин Фърт и 48-годишната Ливия Джуджоли са женени от 1997 г. и…

Източник: Новини и статии от Факти - Култура

При изписване на заглавието "Семейни драми за Колин Фърт", понякога то може да бъде написано като:

  • яепетхс аиьпс юь ндвсх ощиш
  • ие;еькр о,д;р пд уф.рк бц,й
  • ie;exkr o,d;r pd uf.rk bc,j
  • semejni drami za kolin fyrt

Оставете коментар


4 − = две