Лейди Гага опечали милиони свои фенове

9 сеп , 2017 | От | Категория Култура

Милиони фенове на Лейди Гага останаха опечалени, след като ексцентричната изпълнителка оповести, че възнамерява да се оттегли от музикалната сцена за неопределен период от време. Това обаче, ще се случи след края на турнето ѝ.

Новината дойде от самата нея тя по време на пресконференция на Филмовия фестивал в Торонто, където бе представен документалния филм за живота и кариерата ѝ.

“Ще си взема почивка, не знам колко дълго. Това не означава, че няма повече да творя. Не означава, че не готвя нещо. За мен винаги ще остане най-важното нещо на света да забавлявам хората и да ги карам да се чувстват щастливи”, увери звездата почитателите си в изявление пред журналистите и уточни, че оттеглянето й е породено от нужда “да забави малко темпото и да се излекува”, по нейни думи от хронична болка.

“Всичко е наред… трудно е. Но е и освобождаващо. В мен има елемент, много силна част, която вярва, че болката е микрофон. Тя не може да ти повлияе, освен ако не я трансформираш в нещо добро”, сподели още 32-годишната певица.

Съобщението на Лейди Гага идва само седмица, след като се наложи да анулира концерта си в Монреал заради ларингит и инфекция на дихателните пътища, получени на концерт в Ню Йорк.

През кариерата си певицата никога не е крила борбата си с депресията, хранителните разстройства и хроничните заболявания. Те обаче никога не й попречиха за 10 години да запише 5 албума и да спечели безброй награди….

Източник: Новини и статии от Факти - Култура

При изписване на заглавието "Лейди Гага опечали милиони свои фенове", понякога то може да бъде написано като:

  • ветас жьжь дзе`ьвс псвсдхс яудс оехдуе
  • .еьор хдхд фме'д.р ;р.рфкр илфр бекфле
  • .exor hdhd fme'd.r ;r.rfkr ilfr bekfle
  • lejdi gaga ope`ali milioni swoi fenowe

Оставете коментар


пет × 7 =