Ален Делон: Ще си отида от този свят, без да ми е мъчно за него! (ВИДЕО)

11 яну , 2018 | От | Категория Култура

Един от най-известните френски актьори Ален Делон твърди, че ще напусне този свят без съжаление. Делон даде интервю за списание Paris Match във връзка с шестдесетата годишнина от началото на кариерата си, съобщи France 24.

“Животът не ми носи кой знае какво. Всичко съм видял, всичко съм изпитал. Но най вече мразя сегашната епоха. Повръща ми се от нея!”, обяснява 82-годишният идол на поколения.

“Има създания, които наистина мразя. Всичко е фалш, всичко е подменено. Няма уважение към дадената дума. Важни са само парите. По цял ден чуваме за престъпления. Знам, че ще напусна този свят, без да ми е мъчно за него!”

В интервюто, озаглавено: Аз, Делон: интервюто на живота му” актьорът разказва за кариерата си, за трудните отношения със семейството му, за жените, които е обичал и за приятелите, които е изгубил.
“Почти всички починаха!”, тъгува легендата, който особено тежко понесе загубата на Мирей Дарк, с която споделяше живота си през 70-те години на миналия век.

Запитан за мястото на жените в сегашния му живот, актьорът сподели, че още не е открил партньорка. “Не казвам, че нямам кандидатки. Те са десетина, но нито една от тях не ми допада, за да приключа с нея живота си. Бих могъл да се оженя за жена, която е готова да ме придружи до края на дните ми!”

Източник: Новини и статии от Факти - Култура

При изписване на заглавието "Ален Делон: Ще си отида от този свят, без да ми е мъчно за него! (ВИДЕО)", понякога то може да бъде написано като:

  • ьвех аевдх: ;е яс дшсаь дш шдюс яу,шр фею аь пс е пщ`хд юь хежд! _усаед№
  • д.ек ое.фк& ъе ир фйрод фй йфпр илсйя /еп од ;р е ;ц'кф пд кехф! юлроеф)
  • d.ek oe.fk& ye ir fjrod fj jfpr ilsjq /ep od ;r e ;c'kf pd kehf! \lroef)
  • alen delon: ]e si otida ot tozi swqt, bez da mi e my`no za nego! (wideo)

Оставете коментар


× едно = 7