Агент Скъли със звезда на Алеята на славата (СНИМКИ)

10 яну , 2018 | От | Категория Култура

Актрисата Джилиан Андерсън, прочула се с ролята на агент Скъли в хитовия сериал “Досиетата Х”, беше почетена със звезда на холивудската Алея на славата, съобщи Contactmusic.

Звездата на Андерсън е 2625-ата на прочутата алея в Холивуд. На церемонията по откриването й присъстваха актьорите Брайън Фулър и Джоел Макхейл. Макхейл нарече 49-годишната актриса “културна икона”.

Андерсън, избрала за събитието рокля в цвят металик, щедро разкриваща плътта й на показ, не пропусна да спомене “пламенно независимата” си героинята си Дейна Скъли.

Актрисата припомни, че се е преместила в Лос Анджелис през 90-те години на миналия век с надеждата за преход от сцената към киното. Късметът я среща със създателя на “Досиетата Х” Крис Картър. В крайна сметка Андерсън получава ролята на специалния агент на ФБР.

“Дейна Скъли се оказа модел за подражание, от какъвто имаха нужда жените – не само обект на мъжко желание, но волева, умна, смела, отдадена на професията си и пламенно независима”, споделя Джилиан Андерсън.

Актрисата благодари и на “идеалния си платоничен партньор” в сериала Дейвид Духовни, с когото е прекарала 25 години от живота си и чиято звезда на холивудската Алея на славата се намира в близост до нейната.

Източник: Новини и статии от Факти - Култура

При изписване на заглавието "Агент Скъли със звезда на Алеята на славата (СНИМКИ)", понякога то може да бъде написано като:

  • ьжехш янщвс ящя юуеюаь хь ьве,шь хь явьуьшь _яхспнс№
  • дхекй иуц.р ици плепод кд д.есйд кд и.длдйд юикр;ур)
  • dhekj iuc.r ici plepod kd d.esjd kd i.dldjd \ikr;ur)
  • agent skyli sys zwezda na aleqta na slawata (snimki)

Оставете коментар


− три = 5