14-годишна българка втора в конкурс за таланти на „Дисни” (ВИДЕО)

10 сеп , 2017 | От | Категория Култура

14-годишната Зорница Калчева е родена в България, но от 10 години живее в Лос Анджелис със семейството си. Едва 9-годишна печели второ място в един от най-известните музикални конкурси за таланти на “Дисни” Find your voice. Тя се върна, за да снима видеоклип към най-новата си песен.

От студиата на „Дисни” започват кариерите си Майли Сайръс, Селена Гомес, Хилъри Дъф и много други деца на Холивуд. Зори е родена е в България, но когато е 3-годишна, цялото семейство се мести в САЩ. Пет години по-късно детето се превръща в красива девойка с хиляди последователи в социалните мрежи. Родителите ѝ я карат да говори с тях само на български, за да не го забрави.

От 3-годишна Зори започва да слуша Селин Дион, Уитни Хюстън и Майкъл Джексън. Тогава и започва да мечтае за голямата сцена. Родителите ѝ я записват в музикално училище, а тя печели конкурс след конкурс. Зори вече има няколко песни зад гърба си, като започва да учи актьорско майсторство и танци, подготвяйки се един ден да влезе в голямото семейство на „Дисни”.

Видеото на Only Оne е изцяло българска продукция. Песента съвместно пишат Зори и Булгенг.

Зори си мечтае за две неща – кариера като на Селин Дион и да идва по-често в България.

Източник: Новини и статии от Факти - Култура

При изписване на заглавието "14-годишна българка втора в конкурс за таланти на „Дисни” (ВИДЕО)", понякога то може да бъде написано като:

  • 14-ждасцхь фщвжьинь ушдиь у ндхнкия юь шьвьхшс хь „асяхс” _усаед№
  • 14-хфорткд /ц.хд,уд лйф,д л уфкув,и пд йд.дкйр кд „орикр” юлроеф)
  • 14-hfortkd /c.hd,ud ljf,d l ufkuw,i pd jd.dkjr kd „orikr” \lroef)
  • 14-godi[na bylgarka wtora w konkurs za talanti na „disni” (wideo)

Оставете коментар


+ шест = 9